ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Почивка на планина с жената

» Населено място: Трявна
» Община: Трявна
» Регион: Габровски балкан
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Колкото и злобно да звучи, колко от вас са искали да зарежат жената в гората? Да, знаем това и си имаме и добро основание за тези мисли.

Но стига! И на жената и трябва почивка от всичкото това чистене, пране, готвене и куп други задължения. Не заслужава ли и тя малко спокойствие сред природата?

Добре, нека да кажем, че сте решили да си направите приятен излет сред природата или още по-добре – почивка в някой спа хотел. Това просто, ще я накара да се усмихне и да ви се зарадва още повече. Каква по-добра почивка за нея от това да се кисне в басейна или да я масажират успокояващо?
Как обаче, да се предпазите от празният портфейл? Да, подобни места може да не са скъпи, стига да знаете къде да гледате и какво да търсите.
Ако наистина искате да отидете с жената на спа почивка, тогава трябва да знаете едно нещо – не ходете на пренаселени места. Какво искаме да ви кажем с това? Не трябва да отивате там, където всеки ходи и цените са приятно надути. Отидете на място, което не се посещава толкова, но все пак има приятни неща за правене и гледане.

Можете лесно да намерите подобни места, но ще ви трябва малко повече време да потърсите и да се допитате. Ако наистина имате съмнения за цени и услуги в хотела, най-добре направете едно телефонно обаждане.

Какво би искала жената от вас, когато отиде там – да си почине от всекидневните задължения. Опитайте се да и дадете тази възможност, като просто се забавлявате заедно, не говорите за работата която ви чака, след като се върнете или какви са ви задълженията на село за другата седмица. Просто се насладете на приятен момент в басейна, на масата за масаж или на по бира в бара. Винаги трябва да можете да се отпускате и да забравяте за неприятните моменти, които ще изпитате щом се  приберете – подреждане на багаж, подготовка за следващият работен ден и прочее.Офертата е прочетена: 8728 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Къща " Равеста "
Хотел Комплекс "Воеводски"
Хотел " Кълвачеви "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Асенова крепост
Тайната на Котел
Къща за гости "Дом Петкови"
Къща за гости " Мая "
Дом " Петкови "