ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Къща " Герзилови "

» Населено място: Стойките
» Община: Пампорово
» Регион: Родопи
» Телефон: 030958716
» Моб. телефон: 0887981973
» Сайт: www.gerzilovi.hit.bg

Високопланинската къща на семейство Герзилови се намира в родопското село Стойките, на 1425 м надморска височина. Селото е с изключително чиста околна среда, с много слънчеви дни през цялата година. Къщата е на 6 км от курорта Пампорово, на 6 км от атрактивното село Широка лъка, на 15 км от областния град Смолян и на 80 км от Пловдив.
На разположение на гостите са: на партерния етаж - механа-трапезария в родопски стил, с ценни семейни битови предмети и камина. В съседство е кухненският бокс с всичко необходимо за приготвяне на храна. Къщата има два самостоятелни етажа. Първият етаж разполага с една стая с 3 легла и една стая с 2 легла, WC и баня. Вторият етаж има една стая с 3 легла и две стаи с 2 легла, WC и баня. Къщата разполага общо с 12 легла. Двата етажа могат да се заявят и да се ползват като два апартамента. Вилата е нова, открита за гости през 2000 г. Има кабелна телевизия, цифров телефон и интернет.
На 500 м от вилата тръгва 6 седалков ски-лифт до връх Снежанка, откъдето могат да се ползват всички писти, лифтове и влекове в ски курорта Пампорово. Успоредно на новия лифт има две ски-писти с дължина 3 км всяка. Гостите на къщата могат да ползват ски-гардероба до лифта с намаление.
През лятото на разположение на почиващите са зелените площи около къщата, люлки и катерушки за деца, шатра, барбекю, чадъри и други екстри. На открито има и етнографска стена с родопски експонати.
Отоплението е с парно.


Офертата е прочетена: 5759 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Хотел Комплекс "Воеводски"
Къща " Равеста "
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Хотел " Кълвачеви "
Къща за гости " Мая "
Къща за гости "Дом Петкови"
Тайната на Котел
Асенова крепост
Дом " Петкови "