ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Спа и балнеолечение във Велинград

» Населено място: Велинград
» Община: Велинград
» Регион: Родопи
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Велинград,  определено е една от дестинациите задължителни, ако искате да се порадвате на СПА процедури или балнеолечение. Защо? Първо самата локация на града е такава, че около него и в него има толкова много минерални извори, че няма начин там да не се предлагат СПА процедури с минерални извори, лековита вода, планинска вода и прочие. Всичко е напълно подходящо за разработката на СПА процедури в този град.

Естествено всеки по-голям хотел, казваме по-голям хотел, защото в района има и много хостели и къщи за гости, предлага СПА. В тези процедури, ако сте в някой от скъпите хотели с няколко звезди и многобройни процедури, винаги има високо квалифицирани служители за СПА процедурите, които да ви наместят кокалите и да отпуснат тялото ви по непознат за вас начин.

Естествено, ако нямате толкова пари за подобни луксозни удоволствия, може просто да ги разделите – да намерите по-евтино хотелче от сайт за групово пазаруване в туризма, където да отседнете и да отидете на СПА студио в града или в околията, където намерите най-евтино, изборът е ваш. Вероятно най-доброто решение би било, да намерите нещо в средата на кантара – хем да е хубав и приличен хотел, хем да предлага СПА процедури. Какво по-добро от това? Такива хотели, по-скоро са в средният ценови клас, като започнем от около 90лв и стигнем до 200, за 2 дневен престой (ние ползвахме този пример).

Броят на хотелите е доста голям и можете  дълго да избирате преди да намерите точното място за вашата почивка. Няма значение, дали ще е с децата или само с любимия човек, винаги може да се намери нещо и за двата случая. Всеки от хотелите е оборудван с басейн, дори той да не е минерален извор (ако сте в скъп хотел, вероятността да има такъв е голяма), може дори да попаднете и на джакузи. Само си представете отпускащото усещане, когато усетите приятните вълнички от джакузито. Няма друго усещане, като това. Кухнята също е изключително разнообразна, защото трябва не само да задоволява вкуса на българина, но и на чужденците. Във Велинград, може да срещнете много чуждестранни туристи, понеже е коронован за СПА столица на Балканите.

Ако не обичате да стоите постоянно затворени във хотела, може да си направите изключително приятн разходка сред природата, която вероятно ще ви подейства по-добре от всяка СПА процедура, а може да видите и нещо интересно из поляните, горите и многобройните пътеки.
Ако комбинирате дневната разходка в околността с вечерни СПА и релаксиращи процедури, просто винаги ще искате да можете да посещавате Велинград, дори и след най-малката умора на работното ви място.


Офертата е прочетена: 2022 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:Вип оферти
Тайната на Котел
Къща за гости "Дом Петкови"
Дом " Петкови "
Къща за гости " Мая "
Асенова крепост
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Къща " Равеста "
Хотел " Кълвачеви "
Хотел Комплекс "Воеводски"